Spela på mobilen

Är du ofta på resande fot, eller har du begränsad tillgång till din dator men gillar att spela spel? Här kommer en lista på spel som är roliga att spela i mobiltelefonen.

Clash of clans

I Clash of Clans får du chansen att bygga upp din egen by från grunden samt uppföra en armé av barbarer, pilbågsskyttar, drakar och magiker att skicka ut i strid. Man kan gå med i en klan för att delta i episka strider, men samtidigt gäller det att ha tillgång till ett tillräckligt försvar hemma i byn.

Android | Iphone

slither.io

I slither.io spelar man en liten mask, som kryper runt i en gigantisk värld. Det enda hindret man har är de andra spelarna, som även dom är maskar. Ifall en mask krockar in i en annan med huvudet först så dör den, och kvar blir dess kvarlevor, vilka resterande maskar kan äta upp för att växa sig större.

Android | Iphone

Quizkampen

Ett helt vanligt quiz, lite liknande tv-programmet “Vem vill bli miljonär?” som sänts i ett flertal olika länder. Det är alltså frågesport det handlar om, och man kan utmana sina vänner eller slumpvald motspelare på en omgång om 18 frågor. Det finns runt 20 olika kategorier och spelarna turas om att välja kategori för nästkommande 3 frågor.

Android | Iphone | Windows Phone