Lär dig spela craps

Att spela craps behöver inte vara svårt. Det kan dock ta ett tag innan man helt och hållet har lärt sig förstå reglerna. Som med allt krävs det en del för att verkligen kunna mästra något, craps är inte något undantag till detta.

Craps är ett gammalt tärningsspel som spelas främst i USA. Det spelas dock även i Europa men det är inte riktigt lika vanligt här som på andra sidan Atlanten. Om du är intresserad av craps historia kan du hitta massor med intressant info på nätet.

Spelregler

I craps ska du satsa på vilket utfall tärningarna kommer att ha. Vad som är bra för dig att få på tärningarna har alltså med vad du har satsat på. De två vanligaste betten är pass line bet och don’t pass line bet. Du kan läsa mer ingående om crapsregler på sajten Cino. Där kan du också få tips om vad du ska tänka på när du väljer sida att spela craps på.

Spela craps online

Att spela craps kan vara rätt svårt om du vill göra det på ett landbaserat ställe. Det är oerhört få ställen i Sverige som har craps på menyn vad gäller hasardspel. Inte ens på väletablerade Casino Cosmopol kan man normalt spela craps. Lösningen på det hela är rätt simpel – spela online! På nätet kan du känna dig lugn med att du kan spela massvis med craps. Det är dessutom inte direkt svårt att hitta ett schysst spelställe på nätet.