Bli en manager på nätet

Ta en paus från spelet om pengar och testa dina taktiska och analyserande kunskaper. Se om du har vad som krävs för att bli en sportmanager. 

Det är inte det lättaste att vara en manager, men ger en otrolig tillfredställande när just ditt lag tar sig vidare i ligan. Spelet ManagerZone erbjuder dig att tränas till en manager inom fotboll eller hockey. Det är ett av det äldsta MMO-spelet på nätet och har funnits sedan 2001. Det finns alltstå redan mycket historia bakom spelet och tusentals fans runt om i världen. 

Ditt ansvar är egentligen allt. Du väljer vilka spelare du vill ha i ditt lag, en del kommer så klart att vara för dyra för dig i början. Det är upp till dig att välja deras namn, deras färger och emblemet. Som manager ansvarar du för att bestämma vad spelarna ska träna på, om de ska fokusera sin träning på att bli en bra målvakt eller den perfekta backen. 

Allting runtomkring behöver också tas hand om. Dina spelare behöver en arena, du måste bygga den och hitta pengar för det. På arenan borde besökare kunna äta, så en resturang krävs. De som rest för att titta på din match behöver sova någonstans, ett hotell i närheten kan vara en bra idé. 

Om du behöver tips och råd finns det ett fullspäckat forum att vända sig till. Där kan du få hjälp av andra spelare och heja på varandra alltmedan ni utvecklare era färdigheter och lag. 

Som du märker är det ett fassetterat spel där du kan bli bättre och bättre, driva ditt lag till framgång och klättra upp på topplistan av managers.